Mandarinky
Kategorie: Ovoce čerstvé
Výrobce: Průměrná hodnota
Zdroj: průměrná výživová hodnota
porce (10 g) | kus (60 g) | balení (100 g) | 110 (110 g) | |
Energie (kJ) | 22 kJ | 130 kJ | 217 kJ | 239 kJ |
Energie (kcal) | 5 kcal | 31 kcal | 52 kcal | 57 kcal |
Tuky | 0 g | 0,2 g | 0,3 g | 0,3 g |
Sacharidy | 1,1 g | 6,4 g | 10,6 g | 11,7 g |
Vláknina | 0,2 g | 0,9 g | 1,5 g | 1,7 g |
Bílkoviny | 0,1 g | 0,5 g | 0,9 g | 1 g |
Sůl | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g |
Zdroj: Kopec, K: Tabulky nutričních hodnot ovoce a zeleniny, ÚZPI Praha 1998
Poslední změna: 2/2/2016, 8:10:14 PM