Mandarinky

Kategorie: Ovoce čerstvé
Výrobce: Průměrná hodnota
Zdroj: průměrná výživová hodnota

 porce (10 g)kus (60 g)balení (100 g)110 (110 g)
Energie (kJ)22 kJ130 kJ217 kJ239 kJ
Energie (kcal)5 kcal31 kcal52 kcal57 kcal
Tuky0 g0,2 g0,3 g0,3 g
Sacharidy1,1 g6,4 g10,6 g11,7 g
Vláknina0,2 g0,9 g1,5 g1,7 g
Bílkoviny0,1 g0,5 g0,9 g1 g
Sůl0 g0 g0 g0 g
Zdroj: Kopec, K: Tabulky nutričních hodnot ovoce a zeleniny, ÚZPI Praha 1998
Poslední změna: 2/2/2016, 8:10:14 PM