Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Grenadila | Průměrná hodnota | 212 kJ | 0,3 g | 7,5 g | 3,3 g | 2,8 g | ||
Banán | Průměrná hodnota | 429 kJ | 0,3 g | 23 g | 3,1 g | 0,3 g | ||
Jeřabiny | Průměrná hodnota | 432 kJ | 0,3 g | 22,6 g | 2,9 g | 1 g | ||
Angrešt | Průměrná hodnota | 236 kJ | 0,5 g | 10,6 g | 2,8 g | 0,9 g | ||
Granátové jablko | Průměrná hodnota | 251 kJ | 0,2 g | 11,8 g | 2,8 g | 1,3 g | ||
Hrušky | Průměrná hodnota | 309 kJ | 0,4 g | 15,8 g | 2,4 g | 0,5 g | ||
Renklody | Průměrná hodnota | 200 kJ | 0,1 g | 9,7 g | 2,3 g | 0,8 g | ||
Fíky | Průměrná hodnota | 212 kJ | 0,3 g | 9,5 g | 2,3 g | 1,3 g | ||
Borůvky | Průměrná hodnota | 305 kJ | 0,7 g | 14,7 g | 2,2 g | 0,8 g | ||
Nektarinky | Průměrná hodnota | 177 kJ | 0,1 g | 8 g | 2,2 g | 1,2 g |