Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Třešně | Průměrná hodnota | 285 kJ | 0,5 g | 14,7 g | 0,5 g | 0,9 g | ||
Borůvky | Průměrná hodnota | 305 kJ | 0,7 g | 14,7 g | 2,2 g | 0,8 g | ||
Jablka | Průměrná hodnota | 279 kJ | 0,4 g | 14,4 g | 1,8 g | 0,4 g | ||
Rybíz červený | Průměrná hodnota | 301 kJ | 0,3 g | 13,8 g | 4,7 g | 1,1 g | ||
Brusinky | Průměrná hodnota | 280 kJ | 0,8 g | 13,7 g | 1,5 g | 0,4 g | ||
Meruňky | Průměrná hodnota | 262 kJ | 0,3 g | 13,4 g | 1 g | 1 g | ||
Bezinky | Průměrná hodnota | 333 kJ | 0,5 g | 13 g | 6 g | 2,7 g | ||
Mirabelky | Průměrná hodnota | 243 kJ | 0,2 g | 12,8 g | 1 g | 0,7 g | ||
Višně | Průměrná hodnota | 246 kJ | 0,4 g | 12,6 g | 0,7 g | 0,8 g | ||
Broskve | Průměrná hodnota | 243 kJ | 0,2 g | 12,5 g | 1,4 g | 0,8 g |