Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Borůvky | Průměrná hodnota | 305 kJ | 0,7 g | 14,7 g | 2,2 g | 0,8 g | ||
Mango | Průměrná hodnota | 305 kJ | 0,3 g | 16 g | 1,9 g | 0,6 g | ||
Rybíz červený | Průměrná hodnota | 301 kJ | 0,3 g | 13,8 g | 4,7 g | 1,1 g | ||
Maliny | Průměrná hodnota | 286 kJ | 0,8 g | 11,6 g | 5,2 g | 1 g | ||
Ostružiny | Průměrná hodnota | 286 kJ | 0,8 g | 12 g | 4 g | 1,2 g | ||
Třešně | Průměrná hodnota | 285 kJ | 0,5 g | 14,7 g | 0,5 g | 0,9 g | ||
Brusinky | Průměrná hodnota | 280 kJ | 0,8 g | 13,7 g | 1,5 g | 0,4 g | ||
Jablka | Průměrná hodnota | 279 kJ | 0,4 g | 14,4 g | 1,8 g | 0,4 g | ||
Rakytník | Průměrná hodnota | 268 kJ | 3,9 g | 5 g | 2 g | 1,2 g | ||
Mišpule | Průměrná hodnota | 264 kJ | 0 g | 10,6 g | 9,2 g | 0,5 g |