Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Šípky | Průměrná hodnota | 633 kJ | 0,4 g | 22 g | 22,4 g | 3,6 g | ||
Datle | Průměrná hodnota | 585 kJ | 0,1 g | 31,3 g | 3,6 g | 1,5 g | ||
Jeřabiny | Průměrná hodnota | 432 kJ | 0,3 g | 22,6 g | 2,9 g | 1 g | ||
Banán | Průměrná hodnota | 429 kJ | 0,3 g | 23 g | 3,1 g | 0,3 g | ||
Aronie | Průměrná hodnota | 357 kJ | 0,7 g | 17 g | 1,9 g | 1,7 g | ||
Rybíz černý | Průměrná hodnota | 356 kJ | 0,3 g | 16,4 g | 5,6 g | 1,3 g | ||
Hrozny | Průměrná hodnota | 349 kJ | 0,5 g | 18,2 g | 1,5 g | 0,7 g | ||
Bezinky | Průměrná hodnota | 333 kJ | 0,5 g | 13 g | 6 g | 2,7 g | ||
Hrušky | Průměrná hodnota | 309 kJ | 0,4 g | 15,8 g | 2,4 g | 0,5 g | ||
Švestky | Průměrná hodnota | 309 kJ | 0,3 g | 16,2 g | 1,5 g | 0,8 g |