Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Fíky | Průměrná hodnota | 212 kJ | 0,3 g | 9,5 g | 2,3 g | 1,3 g | ||
Hrušky | Průměrná hodnota | 309 kJ | 0,4 g | 15,8 g | 2,4 g | 0,5 g | ||
Angrešt | Průměrná hodnota | 236 kJ | 0,5 g | 10,6 g | 2,8 g | 0,9 g | ||
Granátové jablko | Průměrná hodnota | 251 kJ | 0,2 g | 11,8 g | 2,8 g | 1,3 g | ||
Jeřabiny | Průměrná hodnota | 432 kJ | 0,3 g | 22,6 g | 2,9 g | 1 g | ||
Banán | Průměrná hodnota | 429 kJ | 0,3 g | 23 g | 3,1 g | 0,3 g | ||
Banán | - | 474 kJ | 0,3 g | 23 g | 3,1 g | 3 g | ||
Grenadila | Průměrná hodnota | 212 kJ | 0,3 g | 7,5 g | 3,3 g | 2,8 g | ||
Datle | Průměrná hodnota | 585 kJ | 0,1 g | 31,3 g | 3,6 g | 1,5 g | ||
Kumkváty | Průměrná hodnota | 222 kJ | 0,5 g | 9,3 g | 3,8 g | 0,9 g |