Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Hrušky | Průměrná hodnota | 309 kJ | 0,4 g | 15,8 g | 2,4 g | 0,5 g | ||
Jablka | Průměrná hodnota | 279 kJ | 0,4 g | 14,4 g | 1,8 g | 0,4 g | ||
Jahody | Průměrná hodnota | 197 kJ | 0,6 g | 8,8 g | 1,3 g | 0,9 g | ||
Jeřabiny | Průměrná hodnota | 432 kJ | 0,3 g | 22,6 g | 2,9 g | 1 g | ||
Kdoule | Průměrná hodnota | 244 kJ | 0,4 g | 12,4 g | 1,6 g | 0,4 g | ||
Kiwi | Průměrná hodnota | 198 kJ | 0,5 g | 9,1 g | 1,1 g | 1 g | ||
Klementinky | Průměrná hodnota | 165 kJ | 0,1 g | 8,7 g | 0 g | 0,9 g | ||
Klikve | Průměrná hodnota | 210 kJ | 0,7 g | 9,7 g | 1,6 g | 0,4 g | ||
Kumkváty | Průměrná hodnota | 222 kJ | 0,5 g | 9,3 g | 3,8 g | 0,9 g | ||
Maliny | Průměrná hodnota | 286 kJ | 0,8 g | 11,6 g | 5,2 g | 1 g |