Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Šípky | Průměrná hodnota | 633 kJ | 0,4 g | 22 g | 22,4 g | 3,6 g | ||
Grenadila | Průměrná hodnota | 212 kJ | 0,3 g | 7,5 g | 3,3 g | 2,8 g | ||
Bezinky | Průměrná hodnota | 333 kJ | 0,5 g | 13 g | 6 g | 2,7 g | ||
Aronie | Průměrná hodnota | 357 kJ | 0,7 g | 17 g | 1,9 g | 1,7 g | ||
Datle | Průměrná hodnota | 585 kJ | 0,1 g | 31,3 g | 3,6 g | 1,5 g | ||
Moruše | Průměrná hodnota | 171 kJ | 0 g | 8,1 g | 1,5 g | 1,3 g | ||
Rybíz bílý | Průměrná hodnota | 161 kJ | 0,3 g | 5,6 g | 4 g | 1,3 g | ||
Fíky | Průměrná hodnota | 212 kJ | 0,3 g | 9,5 g | 2,3 g | 1,3 g | ||
Granátové jablko | Průměrná hodnota | 251 kJ | 0,2 g | 11,8 g | 2,8 g | 1,3 g | ||
Rybíz černý | Průměrná hodnota | 356 kJ | 0,3 g | 16,4 g | 5,6 g | 1,3 g |