Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Hrušky | Průměrná hodnota | 309 kJ | 0,4 g | 15,8 g | 2,4 g | 0,5 g | ||
Meruňky | Průměrná hodnota | 262 kJ | 0,3 g | 13,4 g | 1 g | 1 g | ||
Datle | Průměrná hodnota | 585 kJ | 0,1 g | 31,3 g | 3,6 g | 1,5 g | ||
Fíky | Průměrná hodnota | 212 kJ | 0,3 g | 9,5 g | 2,3 g | 1,3 g | ||
Kumkváty | Průměrná hodnota | 222 kJ | 0,5 g | 9,3 g | 3,8 g | 0,9 g | ||
Rybíz červený | Průměrná hodnota | 301 kJ | 0,3 g | 13,8 g | 4,7 g | 1,1 g | ||
Aronie | Průměrná hodnota | 357 kJ | 0,7 g | 17 g | 1,9 g | 1,7 g | ||
Šípky | Průměrná hodnota | 633 kJ | 0,4 g | 22 g | 22,4 g | 3,6 g | ||
Nektarinky | Průměrná hodnota | 177 kJ | 0,1 g | 8 g | 2,2 g | 1,2 g | ||
Papaja | Průměrná hodnota | 179 kJ | 0,1 g | 9 g | 1,8 g | 0,5 g |