Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Granátové jablko | Průměrná hodnota | 251 kJ | 0,2 g | 11,8 g | 2,8 g | 1,3 g | ||
Ananas | - | 195 kJ | 0,2 g | 10,1 g | 1,3 g | 0,4 g | ||
Klementinky | Průměrná hodnota | 165 kJ | 0,1 g | 8,7 g | 0 g | 0,9 g | ||
Renklody | Průměrná hodnota | 200 kJ | 0,1 g | 9,7 g | 2,3 g | 0,8 g | ||
Datle | Průměrná hodnota | 585 kJ | 0,1 g | 31,3 g | 3,6 g | 1,5 g | ||
Nektarinky | Průměrná hodnota | 177 kJ | 0,1 g | 8 g | 2,2 g | 1,2 g | ||
Papaja | Průměrná hodnota | 179 kJ | 0,1 g | 9 g | 1,8 g | 0,5 g | ||
Moruše | Průměrná hodnota | 171 kJ | 0 g | 8,1 g | 1,5 g | 1,3 g | ||
Mišpule | Průměrná hodnota | 264 kJ | 0 g | 10,6 g | 9,2 g | 0,5 g | ||
Slivy | Průměrná hodnota | 185 kJ | 0 g | 9,6 g | 1,8 g | 0,5 g |