Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Fíky | Průměrná hodnota | 212 kJ | 0,3 g | 9,5 g | 2,3 g | 1,3 g | ||
Granátové jablko | Průměrná hodnota | 251 kJ | 0,2 g | 11,8 g | 2,8 g | 1,3 g | ||
Rybíz černý | Průměrná hodnota | 356 kJ | 0,3 g | 16,4 g | 5,6 g | 1,3 g | ||
Rakytník | Průměrná hodnota | 268 kJ | 3,9 g | 5 g | 2 g | 1,2 g | ||
Ostružiny | Průměrná hodnota | 286 kJ | 0,8 g | 12 g | 4 g | 1,2 g | ||
Nektarinky | Průměrná hodnota | 177 kJ | 0,1 g | 8 g | 2,2 g | 1,2 g | ||
Rybíz červený | Průměrná hodnota | 301 kJ | 0,3 g | 13,8 g | 4,7 g | 1,1 g | ||
Jeřabiny | Průměrná hodnota | 432 kJ | 0,3 g | 22,6 g | 2,9 g | 1 g | ||
Maliny | Průměrná hodnota | 286 kJ | 0,8 g | 11,6 g | 5,2 g | 1 g | ||
Kiwi | Průměrná hodnota | 198 kJ | 0,5 g | 9,1 g | 1,1 g | 1 g |