Ovoce čerstvé
- Legenda:
- Zdroj: údaje z etikety výrobku
- Zdroj: údaje z webu výrobce
- Zdroj: průměrná výživová hodnota
- Neověřený údaj
Název potraviny | Výrobce | Energie | Tuky | Sacharidy | Vláknina | Bílkoviny | ||
Rakytník | Průměrná hodnota | 268 kJ | 3,9 g | 5 g | 2 g | 1,2 g | ||
Renklody | Průměrná hodnota | 200 kJ | 0,1 g | 9,7 g | 2,3 g | 0,8 g | ||
Rybíz bílý | Průměrná hodnota | 161 kJ | 0,3 g | 5,6 g | 4 g | 1,3 g | ||
Rybíz černý | Průměrná hodnota | 356 kJ | 0,3 g | 16,4 g | 5,6 g | 1,3 g | ||
Rybíz červený | Průměrná hodnota | 301 kJ | 0,3 g | 13,8 g | 4,7 g | 1,1 g | ||
Slivy | Průměrná hodnota | 185 kJ | 0 g | 9,6 g | 1,8 g | 0,5 g | ||
Šípky | Průměrná hodnota | 633 kJ | 0,4 g | 22 g | 22,4 g | 3,6 g | ||
Švestky | Průměrná hodnota | 309 kJ | 0,3 g | 16,2 g | 1,5 g | 0,8 g | ||
Třešně | Průměrná hodnota | 285 kJ | 0,5 g | 14,7 g | 0,5 g | 0,9 g | ||
Višně | Průměrná hodnota | 246 kJ | 0,4 g | 12,6 g | 0,7 g | 0,8 g |